Translate

miercuri, 8 septembrie 2021

mesaj important + rugi, Fecioara de Guadalupe, 30 august 2021

 

Mesaj de la Fecioara Maria de Guadalupe, Lorenei

30 august 2021



Dragi copii, etapa Dreptății Lui Dumnezeu Tatăl este pe punctul de a se duce la capăt, dar înainte ce aceasta să se întâmple, vin ca Mama dulce să vă dau întărirea și harul necesare pentru a suporta Marele Necaz.

Eu, ca Mamă a întregii omeniri, nu abandonez pe copiii Mei, dar îi ghemuiesc în brațele Mele materne și le port de grijă și îi protejez de timp rău. Ploaia a început să se intensifice, așa că este important acest ultim moment de Milostivire. Profitați de el la maxim, căci după acesta, Dreptatea Lui Dumnezeu Tatăl va cădea cu toată rigoarea ei, de aceea, trebuie să liniștiți Dreptatea Lui Dumnezeu cu rugăciunile și sacrificiile voastre.

Ca Rămășiță fidelă îmbrăcați-vă în pânză de sac, de aceea, ca Mamă vă rog să luați în seamă acest ultim mesaj dat înainte ca Mânia dreaptă a Lui Dumnezeu să cadă. Pătrundeți în acest moment între Milostivirea și Dreptatea Divină, în acest moment din viețile voastre, unde aveți nevoie ca fii predilecți ai Lui Dumnezeu Tatăl, să faceți o ofrandă Cerului, pentru ca Dumnezeu să nu dezlănțuie cu atâta forță Brațul Lui Justițiar. De aceea, sufletele victime și reparatoare trebuie să se apuce de rugăciune, post și penitență.

Păcatul națiunilor nelegiuite este foarte mare, au ofensat pe Dumnezeu Tatăl cu atâta cruzime și răutate, că dacă voi, ca Rămășiță fidelă, nu vă rugați cu toate forțele voastre, nu va rămâne piatră peste piatră din aceste națiuni!

Purificarea va fi pentru toată lumea, fără excepție, dar sunt națiuni ce nu vor supraviețui acesteia, altele ce vor fi foarte lovite de Dreptatea Lui Dumnezeu Tatăl și altele ce vor fi mai protejate. De aceea, în acest moment al omenirii, în acest timp precis este foarte important să profitați de ultima picătură de Milostivire.

De aceea, veți cinsti glorioasa Coroană de Spini a Fiului Meu, cerând Pietate și Clemență Lui Dumnezeu Tatăl pentru ca Mânia Lui Dreaptă să cadă cu mai mică rigoare asupra Pământului.

Cinstiți Coroana de Spini prin intermediul cenaclelor de rugăciune, mai ales unde participă copii și suflete victime și reparatoare. Deja v-am cerut să faceți cenacluri de rugăciune, faceți-o acum!

Uniți-vă la o anumită oră pe zi să cinstiți Coroana de Spini, cerând Pietate și Clemență Lui Dumnezeu Tatăl, în următorul fel:

Veți îngenunchia înaintea unui Crucifix agonizând sau înaintea unui Cristos agonizant și veți spune cu toată inima voastră această rugăciune, cerând Pietate și Milostivire, în următorul fel:

Rugăciune:
Eu, ca fiu al Lui Dumnezeu Tatăl, în acest final al timpurilor, cer Pietate, Clemență și Milostivire Tatălui, prin intermediul Coroanei de Spini Dureroasă, pentru ca prin intermediul acestor Spini și Durere ce au străpuns Preasfântul Cap al Lui Isus Cristos, Mânia Dreaptă a Lui Dumnezeu Tatăl să cadă cu mai mică rigoare, amin.

Această rugăciune este pentru a fi recitată în aceste zile ce rămân ultimele picături de Milostivire, cu fervoare înaintea unui Crucifix, înainte ca Mânia Dreaptă a Lui Dumnezeu Tatăl să cadă cu toată rigoarea ei asupra Pământului.

De asemenea protejați căminele voastre prin intermediul mijlocirii Mele, a sfântului Arhanghel Mihail, sfântului Benedict, Padre Pio, Preasfânta Treime, sfântul Rafael și sfântul Gabriel, așa precum sufletele din Purgatoriu și toți sfinții ai tuturor timpurilor, prin intermediul acestei rugăciuni:

Cer, ca fiu al Celui Preaînalt, Protecția întregii armate purgantă (din Purgatoriu; n.trad.) și Triumfătoare (din Cer; n.trad.) pentru ca, ca armată militantă (noi, cei de pe Pământ; n.trad.) în aceste clipe de neliniște și incertitudine, să pot găsi Pacea și Seninătatea și să pot lua deciziile corecte pentru căminul meu și familia mea, amin.

Protejați-vă de demonii ce rătăcesc prin aer, mintea voastră, conștientul, subconștientul, trupul și sufletul, în următorul fel:

Rugăciune:
Acopăr, pecetluiesc și protejez cu Sângele Lui Cristos, mintea, conștientul, subconștientul, trupul și sufletul meu de bătăliile duhurilor infernale, prin intermediul mijlocirii sfântului Arhanghel Mihail și a Oștirilor lui Cerești, amin.

Prin intermediul acestor 3 rugi dictate pentru protecția voastră și cerând Pietate Tatălui, vă veți ruga în toate zilele rozariul vostru ca parte principală din armura voastră.

Este important să vă protejați de tot blestemul, vrăjitoria, maleficul, rău augurul prin intermediul rugilor de protecție spirituală, precum psalmul 91 și efeseni 6.

Împotriva pandemiilor ce abia încep și care vor fi diverse și de fiecare dată mai mortale și periculoase, trebuie să vă protejați prin intermediul protecției sfântului Benedict astfel:

Rugăciune la sfântul Benedict:
Sfinte Benedict abate, îți cer să îndepărtezi de mine și de familia mea această pestă ce atentează împotriva sănătății mele, dacă este creeată de laboratoare și poartă imprimată marca diavolului. Tu, ca învingător al satanei, rupe, leagă și redu la tăcere această boală ce afectează împotriva integrității mele fizice și spirituale, amin.

Amintiți-vă, ultima oră de Milostivire din partea Lui Dumnezeu Tatăl este iluminarea conștiințelor! De aceea, profitați de aceste momente, pentru că după, Mânia Dreaptă a Lui Dumnezeu va fi dezlănțuită de El cu toată rigoarea. De aceea, profitați de aceste ultime zile, pentru a putea potoli un pic Mânia Dreaptă a Lui Dumnezeu.

Nu uitați să vă rugați rozariul în toate zilele, este principala voastră protecție, așa precum să trăiți în Voința Divină. Vă voi da protecția de care aveți nevoie pentru a ieși victorioși din această bătălie. Amintiți-vă că vă port în Pântecele Meu și că acolo veți fi în siguranță pentru timpul ce lipsește pentru iluminarea conștiințelor. După aceasta, veți fi pregătiți pentru a lupta împotriva forțelor răului.

Vă port încrustați în Inima Mea de Mamă iubitoare. Vă binecuvântez și protejez.

Iubita voastră Mamă din Cer

mesajul l-am primit în privat

adresa blogului pe telegram este:
https://t.me/joinchat/cIeBdn7Mj2VhZDVi