Translate

duminică, 7 aprilie 2024

scurtă novenă la Bernadetta Soubirous

 Novenă la sfânta Bernadetta Soubirous
7 – 15 aprilie



Binecuvântată sfântă Bernadetta, aleasă de Dumnezeu Atotputernic ca un canal al harurile și binecuvântărilor Sale, prin intermediul umilei tale ascultări față de dorințele sfintei Mame, Maria, ai câștigat pentru noi apa miraculoasă a vindecării spirituale și fizice.

Ascultă, te implorăm, rugăciunile noastre de implorare pentru ca să fim vindecați de imperfecțiunile noastre spirituale și fizice.

Depune cererile noastre în Mâinile sfintei noastre Mame, Maria, pentru ca Ea să le poată depune la Picioarele Iubitului Ei Fiu, Domnul și Salvatorul nostru, Isus Cristos, și astfel El să ne poată vedea cu clemență și compasiune.

Îți cer să mijlocești pentru...(aici faceți cererea).

Ajută-ne, o, binecuvântată sfântă Bernadetta, să urmăm exemplul tău, în așa fel încât indiferent de durerea și suferința noastră proprie, să fim mereu conștienți de nevoile celorlalți, în special de aceia a căror suferințe sunt mai mari decât ale noastre.

Așa cum avem încredere în Milostivirea Lui Dumnezeu, amintește-ne să oferim durerea și suferința noastră pentru convertirea păcătoșilor și în reparare a păcatelor și blasfemiilor omenirii.

Roagă-te, sfântă Bernadetta, pentru ca în imitarea ta, să putem să fim mereu ascultători de Voința Tatălui nostru Ceresc și prin rugăciunile și umilința noastră, să putem aduce mângâiere Preasfintelor Inimi ale Lui Isus și Maria, atât de grav rănite de păcatele noastre.

Sfântă Bernadetta de Lourdes, roagă-te pentru noi, amin.

10 x Bucură-Te, Maria

Adu-Ți aminte, o, preablândă Fecioară Maria, că nu s-a auzit niciodată să fi fost părăsit, cel ce a alergat sub ocrotirea Ta, cel ce a cerut ajutorul şi mijlocirea Ta. Însufleţit de o astfel de încredere, alerg la Tine, o Maică Fecioară a fecioarelor. La Tine vin şi stau gemând înaintea Ta ca un păcătos: Maica Cuvântului, nu dispreţui cuvintele mele, dar auzi-mă cu milă şi ascultă-mă. Amin.

O, Maria, zămislită fără de păcat, roagă-Te pentru noi, care alergăm la Tine!
O, Maria, zămislită fără de păcat, roagă-Te pentru noi, care alergăm la Tine!
O, Maria, zămislită fără de păcat, roagă-Te pentru noi, care alergăm la Tine!

 

dacă voiți să descărcați această scurtă novenă, aici