Translate

joi, 24 februarie 2022

postare cu privire la virusul hemoragic - remedii, sfaturi, mărturii

 

Lăudată să fie Preasfânta Treime și Măicuța noastră Sfântă!



Dragi frați și surori în Domnul, am decis să fac această postare în Numele Domnului cu următoarele remedii, mărturii și îndemnuri cu privire la viețile și sănătatea noastră, ce vor fi foarte curând amenințate de acest nou virus mortal, similar virusului e-bola la nivel de manifestări, provocând hemoragii. Virus care a fost pulverizat asupra celor de la jocurile de la Beijing, ce au avut loc între 4-20 februarie 2022.

După cum ne spune Domnul nostru, Isus Cristos, în 2 februarie 2022, prin John Leary: „Aceasta înseamnă că ei au nevoie să facă ceva drastic să mențină controlul lor, ceea ce ar putea însemna ca ei să trimită mai mulți viruși mortali, precum boli hemoragice, cum ți-am arătat.” mesajul integral, în engleză, aici


Isus a spus: „Poporul meu, auziți din ce în ce mai multe știri despre persoane care mor din cauza unei noi boli hemoragice în China și în Africa. Ți-am arătat viziuni cu oameni morți căzuți la pămînt care au suferit de o boală hemoragică letală.” Fragment din mesajul din 20 ianuarie 2022, prin John Leary. mesajul integral, tradus în română, aici


Mai jos dau remediile pe care le-am cules cu privire la acest virus, și din surse profetice, și din surse non profetice.

actualizare document: 25 mai 2022 cu următorul fragment:


Domnul Isus prin Vicki Goforth Parnell
avertisment despre încă 2 pestilen
țe

- fragment, partea I –

Domnul Isus: Da, sună alarma. Dă avertisment astfel încât oamenii să poată fi pregătiți și să se roage, astfel încât ei să Mă poată căuta în avans despre toate aceste lucruri ce vin!

Instrumentul: Prima este o boală hemoragică, o pestilență, căreia Dumnezeu i-a dezvăluit numele de Marburg. Deja a fost eliberată. Această boală în ultimul stadiu, în cea mai severă stare, îți va provoca sângerări prin toate orificiile corpului, deschizăturile corpului tău.

A doua este ceva de tipul leprei, tipul de boală care-ți mănâncă pielea. Unii vor avea abcese în ei. Este cu risc ridicat de contagiere. Nu știu dacă a fost deja eliberată.

Noi nu trebuie să ne temem de astfel de lucruri deloc! Noi trebuie să ne încredem în iubitul nostru Isus în toate aspectele!

Pentru Marburg, Isus mi-a spus să fac ceai de coada șoricelului, folosind o lingură de coada șoricelului uscat, la fiecare 4 uncii de apă și acesta va ajuta în stoparea sângerărilor interne.

* după cum am calculat, 4 uncii = aprox 115 gr apă; n.trad.

Pentru lepră am fost instruită să fac o cataplasmă cu rădăcină de brusture (scoate otrava din corp), ceapă și usturoi; de asemenea rădăcină de ghimbir poate fi adăugată.

* instrumentul a întrebat pe Domnul dacă poate folosi pudră de ceapă și usturoi. Domnul i-a zis că da, însă rădăcina de brusture trebuie zdrobită. A mai adăugat Domnul că putem adăuga ghimbir, pentru că ajută în lupta cu infecția.

Nu am făcut niciodată o cataplasmă, așa că m-am uitat pe internet și am găsit că sunt atâtea moduri diferite, nu aveam idee de care mod aveam nevoie. Eu atunci am început să mă rog din nou, cerând iubitului meu Isus: Cum faci o cataplasmă pentru această boală? Iar El mi-a arătat.

Vă cer să vă rugați pentru aceste lucruri. Căutați-L pe Isus mai presus de toate lucrurile. Nu puteam difuza informația aceasta până nu mi-a dat El acceptul, pentru că toate lucrurile sunt făcute în timpul Lui și timpul Lui este perfect.

Rugați-vă pentru cantitatea  de ingrediente pe care Domnul Isus voiește să o cumpărați, pentru că acestea posibil să nu mai fie valabile pe o perioadă îndelungată.


actualizare document, cu partea II prin Vicky Parnell, 3 iunie 2022

Domnul Isus ne arată cum să facem cataplasma
prin Vicki Goforth Parnell

- partea II –

Tratament ce ajută în lepră, pestilența ce mănâncă carnea

Fiecare pregătire, aplicare și îndepărtare pe durata tratării tuturor bolilor ar trebui făcute prin rugă în Numele Atotputernic al Domnului Isus.

Răni mai mici ce nu au nevoie de cataplasmă – pentru rănile ușoare ce nu mănâncă carnea adânc sau cu abcese. Va ajuta de asemenea în uscarea și vindecarea rănilor. Merge și pe răni dureroase și furuncule.

Pasta pentru răni ușoare:

1 cană de amidon de porumb (aceasta este baza pastei)

¼ cană de fulgi de ovăz din categoria „steel cut” sau „irish”; este cu bob mărunt, dacă nu, mărunțiți-l

½ linguriță de praf de copt

1/8 cană de miere sălbatică pură

½ cană de ulei pur de măsline extra virgin

Nu încălziți ingredientele întrucât se va distruge parte din proprietățile de vindecare! Toate ingredientele au nevoie să fie la temperatura camerei când sunt amestecate.

Combinați toate ingredientele împreună într-un bol. Rezultatul final ar trebui să fie o pastă groasă, totuși nu foarte groasă, care să fie unsă ușor și cu grijă pe răni. Această pastă poate fi folosită frecvent și lăsată atâta timp cât este nevoie pe rană. Dacă pasta se usucă complet pe piele, pentru a o înlătura, aplicați apă caldă pe un prosop destul de îmbibat și ținut pe fiecare zonă cu pasta uscată până se înmoaie. Apoi va fi ușor de îndepărtat, prin ștergere gentilă. Dacă pasta nu este complet uscată, se poate îndepărta prin ștergere gentilă cu un prosop cu apă caldă.
Această pastă nu va lua toată durerea, dar o va reduce considerabil.

Când aplicați pasta pentru această boală, și nu pe răni dureroase sau furuncule, trebuie să folosiți mănuși sterile, pentru că este foarte contagioasă. Apoi mănușile trebuie să fie aruncate imediat, pentru a nu răspândi virusul.

Când îndepărtați pasta cu prosopul cu apă caldă, de preferat să purtați mănuși de unică folosință, iar apoi să spălați prosopul cu apă fierbinte și săpun/detergent, apoi băgați-l în soluție făcută din ¼ clor și ¾ apă pentru 15 minute, dacă nu mai mult, astfel încât toate resturile acestei boli să fie distruse și prosopul să poată fi refolosit.

Dacă ați spălat prosopul folosit să înlăturați pasta de pe răni, în apă fierbinte cu săpun/detergent, într-un bol/lighean sau în chiuvetă, imediat după, curățați ligheanul și chiuveta cu clor. Mănușile de unică folosință trebuie să fie imediat aruncate.

 

Tratament pentru răni adânci ce face ca să se formeze răni dureroase și mănâncă carnea și pentru cei ce vor avea abcese în ei

Fiecare pregătire, aplicare și îndepărtare pe durata tratării tuturor bolilor ar trebui făcute prin rugă în Numele Atotputernic al Domnului Isus.

Instrumentul: Amintiți-vă că nu sunt medic și nici o cunoscătoare a plantelor. Împărtășesc ceea ce iubitul meu, Isus, mi-a revelat pentru mine să fac când mă confrunt cu această boală. Căutați-L cu rugăciunea pe Isus în toate aceste lucruri și lăsați-L pe El să vă conducă așa cum voi ar trebui să procedați în situația aceasta.

Apa oxigenată poate fi folosită pe rănile deschise să curețe unele abcese, dar va ajuta numai puțin. E nevoie de ceva mai puternic, care este cataplasmă de rădăcină de brusture ca să ajute cu adevărat această boală/pestilență.

Pentru rănile adânci, deschise și răni de abcese, puteți face cataplasma cu aceste ingrediente, urmând acești pași:

- rădăcină uscată de brusture (cel mai important ingredient, scoate otrava din organism)

- ceapă, poate fi folosită și sub formă de pudră

- usturoi (opțional), poate fi folosit și sub formă de pudră

- ghimbir (opțional), poate fi folosit și sub formă de pudră

-măsura este de: 3 părți rădăcină de brusture și o parte celelalte ingrediente.

De exemplu, dacă folosiți 3 linguri de rădăcină de brusture, atunci veți folosi 1 lingură de ceapă, una de usturoi, iar dacă folosiți și ghimbir, de asemenea, o lingură de ghimbir. Desigur că această măsură se aplică după ce ingredientele sunt zdrobite sau în formă de pudră.

Ceapa, ustoroiul și ghimbirul pot fi și sub formă de pudră, dar rădăcina de brusture va fi nevoită să fie zdrobită într-un mortar cu pistilul, blender sau procesor de mâncare.
Eu mi-am cump
ărat mortal cu pistil, în caz că mă găsesc într-o locație fără electricitate.

 

Mai aveți nevoie de:

- o cantitate de apă caldă de asemenea, pentru a face pudra într-o formă groasă, dar fluidă

- o pereche de mănuși sterile

- soluție din ¼ clor și ¾ apă pentru dezinfectarea zonei de lucru

- șervețele dezinfectante cu clor (opțional, pentru curățarea suprafeței de lucru.)

- o pereche de mănuși sterile, pentru că mâinile nu sunt cum trebuie curățate

- tifon, benzi de material sau folie de plastic pentru a ține cataplasma pe zona afectată. Leucoplastul nu este recomandat din motive de durere a pielii/zonei cu rănile deschise

- materialul necesar pentru realizarea cataplasmei propriu-zise:

4x4 bucăți de material fără scame, ca muselina de ex, pentru fiecare rană deschisă mai mare

Fiecare 4x4 și 6x6 bucăți de material, vor avea nevoie să fie sterilizate în apă fiartă pentru 3-5 minute.

Veți avea nevoie să preparați o cataplasmă o dată, depinde de mărimea rănii pe care o veți trata, scoțând apa din rană, dar lăsând-o umedă, și purtați mănuși sterile. Întindeți pătratul de material pe suprafața de lucru care a fost dezinfectată, de soluția de ¼ clor la ¾ părți apă.

 

Instrucțiuni pentru cataplasma de brusture

Când faceți cataplasma, puteți folosi pudra de ceapă, usturoi și ghimbir, dar rădăcina de brusture va trebui să fie zdrobită. După ce bucățile de material pătrate au fost fierte, sunteți gata să puneți cataplasma împreună. Îndepărtați excesul de apă de pe bucata de material, să fie numai umed. Ar trebui să fie foarte cald la atingere, chiar dacă folosiți mănuși sterile.

Curățați suprafața cu șervețele dezinfectante sau folosiți soluție de clor și apă. Lăsați să se usuce complet înainte de a începe. Întindeți câte un pătrat de material odată, după curățarea și dezinfectarea suprafeței. Puneți aproximativ o linguriță de rădăcină de brusture și mixtura de condimente în mijlocul pătratului și împăturiți materialul fără scame în 4 falduri suprapuse.

Odată ce pătratul este împăturit, puneți pe rana deschisă cu marginea împăturită în sus. Apoi folosiți tifon sau fâșii sau orice alt material sau chiar folie de plastic să fixați cataplasma pe rană.

Căldura și umezeala materialului ar trebui să ajute rădăcina de brusture să tragă afară otrava din organism. Aceasta ve merge când rugăciunea este făcută, dacă boala acestei persoane nu duce la moarte.

Cataplasma ar trebui să fie aplicată măcar de 2 ori pe zi, măcar 30 minute de fiecare aplicare.

 

Îndepărtarea cataplasmei

Dat fiind că este foarte contagioasă, purtați mănuși de unică folosință, cu cât sunt mai lungi, cu atât mai bine pe când îndepărtați cataplasma. Dacă cataplasma a rămas prinsă de piele pe când o îndepărtați, aici este ceea ce iubitul meu, Isus, mi-a spus să fac. Ca de obicei, să vă rugați pentru toate aceste lucruri când parcurgeți fiecare pas din aceste instrucțiuni, pentru că Isus este Vindecătorul!

De asemenea, dacă alegeți să purtați un șorț sau un prosop de unică folosință, puteți s-o faceți, este opțional. Șorțul este pentru a fi îndepărtat și pus într-o pungă sau vas de lucruri contaminate, pentru a fi depozitate, dar înainte de a vă scote mănușile. De preferat să faceți acest lucru cu altă persoană, care să țină punga sau vasul, pentru a preveni răspândirea acestei pestilențe.

Dacă șorțul este făcut din material, va fi nevoie să fie înmuiat în clor și apă, cea în care ați sterilizat bucățile de material pătrate, de 4x4 și 6x6, dacă alegeți să le refolosiți.

Pentru a îndepărta cataplasma care s-a uscat pe piele, faceți o soluție diluată din ingredientele cataplasmei de rădăcină de brusture. Cantitatea de soluție făcută va depinde de cât de multe răni deschide are persoana. Veți începe prin picurarea soluției diluate pe lângă margini și apoi cu grijă, trageți marginile de pe piele. Aceasta va face mai ușor de îndepărtat dacă cataplasma a rămas prinsă de piele. 1 cană va scoate aproximativ 4 cataplasme.

Aici este un exemplu pe care Domnul Isus mi l-a dat pentru a face soluția diluată.

Raportul este: 1 linguriță din ingredientele uscate la fiecare 3 căni de apă fiartă.

Deși diluată, această mixtură va avea destulă putere în ea când este picurată pe cataplasme pentru a le îndepărta, pentru a oferi încă calitățile medicinale rănilor deschise.

Mixtura diluată când este răcită suficient încât să fie posibil de a o strecura, trebuie să fie făcut acest proces cu o bucată de material, precum muselina, care este strâns țesută când picurați. Cataplasma poate fi eliminată sau refolosită imediat, în vreme ce încă purtați mănuși, apoi le puneți într-un vas, pungă sau orice aveți și apoi le aruncați.

Instrumentul: Nu am primit nici o informație despre aruncarea lor de la iubitul meu, Isus, dar personal am un mod de a le arde, aș alege opțiunea aceasta. Este mai bine dacă aveți pe cineva care să țină punga sau vasul când aruncați lucrurile contaminate de la cataplasmă.

Dacă voiți să refolosiți materialul de la cataplasmă, apoi o puteți face prin a urma cu rugăciunea acești pași așa precum iubitul meu, Isus, mi-a spus să fac.

Încă o dată, rugați-vă pentru toate aceste lucruri voi înșivă!

Să aveți pregătit un vas mare sau chiuveta cu soluția de clor ¼ și apă ¾, în care imediat, după golirea conținuturilor cataplasmei în pungă sau în vasul în care le aruncați, apoi cufundați bucățile de material în soluția de apă și clor. Bucățile de material au nevoie să fie complet cufundate în soluția cu clor, măcar 15 minute, pentru a deveni sterilizate și boala să nu mai fie. Îndepărtați mănușile și aruncați-le în pungă sau vas pentru a fi aruncate.

După ce cele 15 minute s-au scurs, luați bucățile de materiale și le clătiți bine. Odată uscate, ele sunt gata să fie refolosite.

Chiuveta sau vasul în care au fost bucățile de material scufundate, trebuie să fie imediat spălate, pentru a preveni împrăștierea acestei infecții prin folosirea aceleiași soluții cu clor pe care ați folosit-o în sterilizarea cataplasmei contaminate și să purtați altă pereche de mănuși  de unică folosință.

După ce ați curățat chiuveta sau vasul, dacă folosiți o cârpă, o puteți cufunda în soluția de apă și clor rămasă. Are nevoie să stea în soluție măcar 15 minute.

După, puneți cârpa în apă, îndepărtați mănușile și puneți-le cu restul de lucruri contaminate; și dacă este o pungă, legați-o imediat; iar dacă este un vas, puneți capacul și aruncați-l.

Dacă pe durata preparării acesteia, scăpați o bucată de material contaminat, indiferent de ce atinge, trebuie să fie dezinfectat cu soluție de apă și clor.

Aceasta este ceea ce iubitul meu, Isus, m-a instruit să fac pentru a ajuta în această boală, pestilență, care a fost dezlănțuită asupra noastră cu Marburg. Încă o dată, nu sunt medic sau herbalist, sunt un simplu copil al Lui Dumnezeu, căutând răspunsuri la avertizările Lui. Aceasta este ceea ce voi face dacă mă confrunt cu această boală, pestilență.

Încă o dată, aceasta este cu risc ridicat de contagiere, așa că, în rugăciune folosiți prudență dacă vă confruntați cu tratarea acestei boli.

*dacă doriți să descărcați documentul integral, cu partea I și II prin Vicky Parnell, aici

Sfântul Arhanghel Mihail
4 aprilie 2019, Luz de Mariei

O BOALĂ CIUDATĂ AJUNGE LA OMENIRE, FEBRĂ MARE ȘI PIELEA RĂNITĂ VOR FI FLAGEL DINTR-UN MOMENT ÎN ALTUL, PENTRU CARE TREBUIE SĂ FOLOSIȚI PLANTA NUMITĂ GĂLBENEA.

*am întrebat instrumentul, sub ce formă să fie folosită gălbeneaua în acest context, ca răspuns am primit să fie folosită cum este dat în remedii (atașat mai jos un pic document de descărcat, prin apăsarea pe cuvântul „aici”)


Sfântul Arhanghel Mihail
19 februarie 2022, Luz de Mariei

Trebuie să aveți medicamentele pe care Cerul vi le-a dat pentru ca să învingeți bolile ce vin. Numai Credința în ceea ce Casa Paternă v-a revelat vă va vindeca, așa precum folosirea Sacramentalelor. Nu speculați cu Sacramentalele, toate se găsesc supuse Credinței voastre.

Folosiți uleiul bunului samaritean, uleiul sfântului Arhanghel Mihail, gălbenelele pentru bolile cu hemoragie. Este important ca să întăriți sistemul imunologic.


Sfântul Arhanghel Mihail
28 martie 2022, la Shelley Anna

 „Continuați să folosiți uleiul binecuvântat al Bunului Samaritean pentru binecuvântările Lui Dumnezeu de vindecare și protecție.

Vine o plagă a pielii, dar Poporul credincios al Lui Dumnezeu nu va fi afectat. Această urgie se va manifesta asupra celor care au primit semnul fiarei și pledează loialitatea lor față de anticrist.”
 mesajul integral, în engleză, aici


Domnul Isus Cristos, prin Luz de Maria
22 august 2022

„Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, boala nouă este foarte serioasă și contagioasă până ajunge să fie mortală. Protejați sistemul vostru imunitar și să aveți pregătită crema de gălbenele și moringa pentru ca să o luați.”

despre moringa, aici


Ca mărturie și comparație între coronavirus și cel care provoacă hemoragii, am de la un instrument român, alte 3 mărturii:

✔Legat de corona, primit de la Tatăl Ceresc, martie 2019: „Virusul acesta nu este mortal, este doar un exercițiu. Celălalt care va veni este mortal.

Iar cu privire la virusul ce provoacă hemoragii, este o viziune în care instrumentul a văzut oamenii îmbrăcați ca pentru corona, în salopete dintr-un material mai țeapăn, mai gros, semn că erau impermeabile (cum era personalul medical în spitale pe perioada corona, cu toate acoperite) și ochelari. Tot închiși (și fața), aveau un copil într-un cărucior, care era acoperit cu un material lucios, ca protecție pentru copil.

O altă viziune în relație cu acest virus ce provoacă hemoragii, decembrie 2021: persoane muribunde, negre/închise la culoare în zona ochilor. Desfigurate, umflate, bolnave de acest nou virus.

 

Iar din surse non profetice:

întâi de orice, Sfânta Împărtășanie, consacrată adevărat, cu Cuvintele pe care Domnul nostru, Isus Cristos, le-a folosit

Sacramentaliile, (cum ne-a spus și Sf Arh Mihail, las aici linkul cu trimitere la ele; și aici dacă dorește cineva să descarce informație și eventual să o printeze) și remediile exorcizate (dar cred că dacă nu sunt exorcizate, au putere oricum, funcție de Credința fiecăruia)

➡păducel alb exorcizat

sare exorcizată

uleiul sfântului Iosif, uleiul bunului samaritean, exorcizate, aici și aici găsiți despre prepararea lor, dar și în documentul pentru descărcat de mai jos

aghiazmă și sare exorcizate – de folosit zilnic


Ca sfat am găsit astfel:

- să nu avem încredere în nici un alt remediu, afară de cele menționate și cele ce vin din partea Cerului.

- să evităm pe cât posibil călătoriile. Cum ne spune și Sf Arh Mihail, în mesajul din 19 februarie 2022, prin Luz de Maria:

Popor al Regelui și Domnului Nostru, Isus Cristos, atentatele reapar. Nu călătoriți, nu vă grăbiți, este foarte periculos. Boala este trimisă în creaturi umane și în mijloace de transport internaționale. Fiți precauți!

Iar în cadrul aceluiași mesaj, în comentariul instrumentului, avem: Sfântul Arhanghel Mihail mi-a indicat beneficiul medicinal al fructelor precum murele, în special cele sălbatice, și al fructelor de culori întunecate, precum strugurii, prunele, afinele, printre altele. Legumele de culoare roșie sau mov precum varza roșie, vânăta, printre altele.
*mesajul integral, aici

*de aici puteți descărca documentul cu toate remediile menționate în cadrul acestei postări

* celelalte remedii, aici

* un alt remediu, uleiul din Vinerea Mare. despre el, aici

Iar la final, cu riscul să fie prea lungă postarea, am să atașez traducerea unui articol cu privire la acest virus, unde sunt conținute și remedii.


articolul de presă:

China a lansat o armă biologică la Jocurile Olimpice

China a lansat o altă armă biologică în timpul olimpiadelor... un virus al febrei hemoragice... iată informații nutriționale despre ce-l poate BLOCA în sângele tău.

Într-un interviu cu JD Rucker, fostul virolog din Hong Kong și denunțător al PCC Dr. Li-Meng Yan - a denunțat public că PCC și PLA lansează o nouă armă biologică proiectată asupra sportivilor și participanților la Jocurile Olimpice de la Beijing. (NT: Dr Yan susține că virusul Covid a apărut în China de asemenea ca o armă biologică. De aceea nu știm dacă Yan este disidență controlată, deoarece, în plus, contul lui de Twitter nu a fost anulat. Presupusa febră hemoragică care vine ar putea fi efectul antenelor 5G cu grafen?) Această eliberare deliberată, spune Yan, este programată pentru a infecta participanții din zeci de țări din întreaga lume, care apoi, fără să știe, vor duce febra hemoragică înapoi în țările lor de origine, declanșând un alt val de pandemie globală.

Yan a explicat, de asemenea, într-un tweet public, după cum urmează:

Potrivit Creative Destruction Media, „CDMedia a fost informat din surse bine plasate că forțele armate ale Partidului Comunist Chinez, Armata de Eliberare a Poporului, au aruncat un alt virus asupra propriilor oameni în timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing, cu scopul ca sportivii și diplomații întorși acasă, să infecteze restul lumii, în special Occidentul.

CDM explică, de asemenea, modul în care virusul a fost conceput pentru a-și extinde timpul de incubare pentru un impact global maxim:

Virusul a fost modificat în interiorul unui laborator, astfel încât perioada de incubație este mai lungă decât de obicei, acum suspectată a fi de 3-4 săptămâni, pentru a permite vizitatorilor din Beijing să se întoarcă acasă fără simptome în timpul tranzitului... Se spune că virusul va fi foarte transmisibil, provocând sângerare prin mai multe orificii din corp, inclusiv prin piele.

China știe că un medicament aprobat pentru tratarea mielomului multiplu funcționează ca un antidot pentru arma sa biologică.

Ceea ce este fascinant aici este că, potrivit lui Yan, PCC știe deja despre un antidot pentru noua lor armă biologică a febrei hemoragice și acaparează în mod activ medicamentul de la Johnson & Johnson care îndeplinește această funcție.

Potrivit surselor lui Yan, medicamentul este cunoscut sub numele de Darzalex (daratumumab) și este foarte scump și rar. Nu este la fel de disponibil ca ivermectina.

Medicamentul acționează asupra glicoproteinei CD38, care este supra exprimată la pacienții cu mielom multiplu. Se crede că bioarma febrei hemoragice declanșează o creștere a producției de CD38 în organism, interferând cu funcția imunitară și provocând moartea subită a celulelor (printre alte probleme).

Una dintre strategiile cheie pe care le dezvăluie Dr. Williams este cum să suprimați producția de CD38 folosind antocieni, care sunt molecule de pigmentare găsite în alimente și ierburi. Privind produse și plante, aproape orice plantă de culoare roșu închis, albastru închis sau negricios este plină de antocieni, care aparțin unei clase de molecule funcționale de plante cunoscute sub numele de flavonoide.

Murele, zmeura, afinele, varza roșie, porumbul violet și alte plante similare cu pigmentare puternică a culorii sunt toate plante funcționale și medicinale. Prin simpla plantare de varză roșie, salată verde cu frunze de stejar roșu, vinete sau alte tipuri de fructe sau legume, vei beneficia de fabricarea de antocieni a mamei natură, pe care le poți consuma ca medicament natural (mâncarea ta să fie medicamentul tău).

În teorie - deși nu a fost încă dovedit în studiile clinice - un aport ridicat de antocieni naturali derivate din plante ar putea opri supra exprimarea CD38 după expunerea la un virus al febrei hemoragice sau un atac de nanoparticule, prevenind astfel moartea.

În plus față de antocianinele din alimente comune, Dr. Williams sugerează câteva alte molecule pe bază de plante care pot fi utile în suprimarea nivelului de CD38 din organism:

Taxifolina este flavonoidul antioxidant dihidroquercetina. Inhibă celulele canceroase, reduce inflamația și este util în tratamentul bolilor cardiovasculare și hepatice cronice.

Apigenina este, de asemenea, un flavonoid antioxidant. Apigenina traversează bariera hemato-encefalică pentru a reduce inflamația, a îmbunătăți funcția celulară, a îmbunătăți sănătatea creierului și are efecte anticancerigene.

Luteolina este un alt flavonoid găsit în plantele medicinale și ierburi. Reduce inflamația, are proprietăți anticancerigene și reglează metabolismul estrogenului.

Calistefina este antocianina, un tip de flavonoid care face alimentele de culoare albastru închis, cum ar fi afinele și strugurii de vin. Rodiile sunt surse bune de calistefină.

Kuromanin este o antocianină care se găsește în frunze de dud, crizanteme, hibiscus, coacăze negre, zmeură roșie, lychees și porumb violet peruvian.

Toate pot fi obținute prin strângerea sucului de fructe și legume proaspete și consumând acele sucuri crude. Amintiți-vă că antocianinele gătite pot degrada/distruge aceste molecule delicate, așa că în mod normal ar trebui să fie consumate în formele lor brute.

Rețineți că antocianinele sunt prezente și în fructele de acai și în multe alte soiuri de fructe de pădure. Moleculele înrudite cunoscute sub numele de ficocianine se găsesc în cantități mari în unele specii de microalge, cum ar fi spirulina.

https://religionlavozlibre.blogspot.com/2022/02/dra-yan-china-ha-liberado-un-arma.html