Translate

marți, 17 octombrie 2023

mesaj Sf Arh Mihail, 9 octombrie 2023

 

Mesaj de la sfântul Arhanghel Mihail, Lorenei
9 octombrie 2023



Eu, ca Principe al Oștirii Cerești și Lider al armatei Mele militante, vin să previn Poporul Lui Dumnezeu de evenimentele care sunt pe cale să se petreacă în octombrie, foarte în special pe 31, ziua de halloween, care este sărbătorită de lojele satanice din toată lumea; dar acest 31 octombrie va fi diferit față de toate celelalte, deoarece se dă startul începutului durerilor puternice în Creație și în tot universul și aceste loji pregătesc apariția anticristului la nivel global prin intermediul riturilor satanice. Dar acest halloween va fi mai special pentru vrăjitori și sataniști acum că vor deschide porți tridimensionale pentru a lăsa să intre demonii din înaltele ierarhii pe Pământ.

Acești demoni de ierarhii înalte vor veni să provoace haos în omenire, dar mai ales, să destabilizeze armata Mea, pentru că vă vor ataca foarte puternic pentru ca să fiți slăbiți și să cădeți în păcate grave; de aceea trebuie să vă protejați cu coronița corurilor angelice, în special în această zi de halloween.

Pentru ca Eu să vă protejez de aceste entități perverse care vor veni să lupte cu tot pentru a vă destabiliza și a vă duce în păcate capitale, în această zi se va contracara forțele răului cu rugăciune, penitență și post. De aceea trebuie să vă spovediți înainte de 31 octombrie, pentru ca să fiți în stare de har pentru a înfrunta oștile răului, care vor veni cu anturajul lor de demoni să vă atace puternic în mințile și spiritele voastre.

Este de mare importanță să vă acoperiți cu Sângele Lui Isus Cristos și să vă refugiați în Sfintele Sale Răni. Prin intermediul invocațiilor Sângelui Lui Isus Cristos, veți fi protejați în acest 31 octombrie și în toate celelalte luni viitoare, de vreme ce acești demoni vor fi activi, încercând să pervertească omenirea și să semene haos.

Vor veni războaie civile în diverse țări, mai ales europene, din cauza lipsei de credință și uitarea de Dumnezeu, căci ați convertit bisericile și locurile sfinte în cloace de murdărie, precum cluburi și muzee.

Credința catolică este aproape moartă în țările europene și oamenii trăiesc din libertinaj și păcat, de aceea este important ca în țările Americii Latine, care de obicei dau lumină lumii, să se atașeze mai mult de Doctrina Catolică și să nu o neglijeze.

De aceea este de mare importanță să luptați cu rozariul în mână pentru o lume care învață să trăiască în Voința Divină, pentru ca să poată să aibă loc Cerurile și Pământurile Noi.

Nu credeți tot ce vă vând toate mediile de comunicare și adânciți-vă mai mult în Sfintele Scripturi, acolo veți găsi tot adevărul și se va îndeplini complet tot ce s-a spus, ad literam.

De aceea vă cer să fiți atenți la semnele timpurilor. Ploaia deja a început să cadă puternic, convertindu-se în furtună. Este vreme de a vă refugia în Brațele Tatălui, Rănile Fiului și Sângele Fiului și a vă lăsa călăuziți de inspirațiile Duhului Sfânt.

Rămășiță fidelă, vă așteptăm la Nunta Mielului. Numele voastre sunt înscrise și așteptăm ca toți să ajungă la Nunta Mielului pentru a se bucura de viața veșnică și a fi pionieri ai noii omeniri. Vă așteptăm!

Eu, sfântul Arhanghel Mihail,

Cine este ca Dumnezeu?
Nimeni ca Dumnezeu!


coronița corurilor angelice, aici

propunere rugi la Preaprețiosul Sânge, aici, aici și un mesaj în care Domnul Isus ne explică mai bine despre Rănile Lui și avem și rugi, aici

adresa blogului pe telegram este:
https://t.me/joinchat/cIeBdn7Mj2VhZDVi