Translate

joi, 25 iunie 2020

uleiul Sf Iosif


Uleiul Sfântului Iosif



Sfântul Iosif spune:

Primi
ți sfaturile înțelepte ale preaiubitei mele Soții, Maria, păstrați-le în inima voastră, meditați-le și trăiți-le! Conservați simplitatea și puritatea în inima voastră, pentru ca să fiți ofrande adevărate de iubire Victimei Divine.

Nu mă îndepărtați din viața voastră, am fost singurul bărbat de pe pământ în care Dumnezeu a găsit mulțumire. Dăruiți-mi viața voastră interioară și vă vor îmbogăți. Vă voi da un cadou în noaptea aceasta, copii iubiți ai Fiului meu Isus. ULEIUL SFÂNTULUI IOSIF. Ulei ce va fi un ajutor divin pentru acest final al timpurilor. Ulei ce vă va servi pentru sănătatea voastră fizică și sănătatea voastră spirituală. Ulei ce vă va elibera și vă va proteja de uneltirile dușmanului. Sunt teroare demonilor și într-un final, azi pun în mâinile voastre uleiul meu binecuvântat.

Răspândiți-l, va fi util pentru toată omenirea. Oamenii vor primi odihnă în durerile lor spirituale, fizice și morale. Preparați-l în forma următoare:
1. Luați un sfert (250 ml) ulei de măsline și 7 crini

* am găsit în altă sursă, sfântul Iosif ne spune: „puteți schimba în caz că nu obțineți crini, cu trandafiri (7 trandafiri) de orice culoare, mai puțin de culoarea albă pentru că aceștia sunt ai Preasfintei Fecioare Maria, în rest, se urmează aceiași pași.”


2.  Puneți-mi-le pentru 7 zile în fața unei imagini de-ale mele

* am găsi astfel: uleiul și crinii trebuie să se pună într-o zi de miercuri (înaintea imaginii sfântului Iosif) și miercurea următoare pregătiți-l.


3.  Apoi, turnați florile (rupând petalele) în ulei și puneți-l la foc lent (nu mare, se vor prăji! n.trad) pentru 7 minute

4.  Separați petalele celor 7 crini, scurgeți-le bine și lăsați uleiul.
Pe durata celor 7 zile eu voi revărsa haruri, binecuvântări spirituale speciale pe acei crini.

Acesta este uleiul meu, iubiți copii, Uleiul Sfântului Iosif.

Vă repet, va fi un scut ce vă va proteja, împotriva a orice spirit demonic, vă va întări în încercările voastre, vă va hrăni în mersul vostru, vă va vindeca trupul, spiritul și sufletul. 

Vă repet, Uleiul Sfântului Iosif: 7 crini puși în fața imaginii mele timp de 7 zile, făcând referință la cele 7 dureri ale mele și cele 7 bucurii,  în plus numărul 7 indică perfecțiune și vă voi da, prin ungerea zilnică cu acest ulei, perfecțiune și creștere în viața voastră interioară.

Când simțiți deprimare/abatere, ungeți pieptul vostru și primiți întărire, alinare. Când vă afectează bolile trupului vostru, ungeți-vă.
Ungeți cu uleiul meu bolnavii în trup și suflet.
Ungeți cu uleiul meu pe cei posedați, pe cei demonizați, demonul va fugi de toate acele persoane atacate de duhurile infernului.
Privilegiați, nu? Cum Cerul este consistent, cum Cerul depozitează în mâinile voastre mari comori.

Uleiul Sfântului Iosif: balsam vindecător, balsam eliberator, balsam regenerator.

notă: în acest remediu nu se specifică ce culoare de crin, deci sunt bune toate variantele de culori.

total opțional: dacă e posibilitate, recomand crinii albi, fiind simbolul purității prin excelență în iconografie. 
  •   dat fiind că Sfântul Iosif ne spune că va revărsa haruri peste acei crini, recomand să îi păstrați după prepararea acestui remediu, ori în spirt, ori îi lăsați chiar în acest ulei. 

PADRE PIO DE PIETRELCINA, într-o parte a discursului său adresat lui Agustín a Inimii Divine, la 26 decembrie 2010, despre uleiul Sfântului Iosif, spune: „Sunteți la finalul timpurilor, vine necazul cel mare. Să aveți rezerve suficiente de uleiul sfântului Iosif. O mare epidemie se va răspândi ca o plagă. Acest ulei va fi împotrivă, medicamentul."

* celelalte remedii aici 

RUGĂCIUNI ÎN CINSTEA CELOR ȘAPTE DURERI ȘI BUCURII ALE SFÂNTULUI IOSIF

- pe care trebuie să le medităm pe durata celor 7 zile,
cât stau crinii înaintea icoanei/statuii Sf Iosif -

Devoțiunea față de cele șapte dureri și bucurii ale Sfântului Iosif își are originea la Fratele Giovanni da Fano (1469-1539), unul dintre promotorii reformei care a dat naștere noii ramuri franciscane a Capucinilor.

Fratele Giovanni da Fano scrie că a aflat că Sfântul Iosif, după ce a salvat doi frați de o moarte sigură prin naufragiu, le-a spus: Eu sunt Sfântul Iosif, soțul Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, căruia v-ați recomandat atât de mult ... Și în ultima vreme am implorat infinita clemență divină, că orice persoană va spune în fiecare zi, timp de un an întreg, șapte Tatăl nostru și șapte Bucură-Te Maria”, meditând la cele șapte dureri pe care le-am avut în lume, va obține de la Dumnezeu orice har care este în conformitate cu binele său spiritual ".

Însuși Sfântul Iosif a indicat fraților care au fost durerile sale, la care s-au adăugat ulterior bucuriile. Această devoțiune, aprobată de Biserică, s-a răspândit pe scară largă de câteva secole, cu numele „ȘAPTE DURERI ȘI BUCURII ALE SFÂNTULUI IOSIF.

Rugăciuni în cinstea celor 7 dureri si bucurii ale Sf. Iosif

1. O, soțule preacurat al Sfintei Fecioare Maria, mărețe sfinte Iosif, pe cât de mare a fost suferința și chinul tău când credeai că trebuie să o părăsești pe mireasa ta cea neprihănită, tot atât de mare ți-a fost bucuria când Îngerul ți-a descoperit marele mister al Întrupării.

Pentru această durere și bucurie a ta, te rugăm să mângâi sufletele noastre cu bucuria unei vieți bune și a unei morți sfinte, precum a fost a ta lângă Isus și Maria.

Tatăl nostru… Bucură-Te Maria … Slavă Tatălui…

2. O, Patriarhule preafericite, mărețe sfinte Iosif, care ai fost ridicat la demnitatea de locțiitor, de părinte al Cuvântului Întrupat; durerea ce ai simțit-o văzându-l pe Pruncul Isus născându-se în atâta sărăcie ți s-a preschimbat repede într-o bucurie cerească, atunci când ai auzit cântarea îngerilor și când ai văzut slava acelei nopți strălucite.

Prin această durere și bucurie a ta, te rugăm să ne dobândești harul ca după călătoria acestei vieți, să trecem la ascultarea laudelor îngerești și la bucuria strălucirii slavei cerești.

Tatăl nostru… Bucură-Te Maria … Slavă Tatălui…

3. O, îndeplinitorule ascultător al legilor dumnezeiești, mărețe sfinte Iosif, Sângele preascump, pe care l-a vărsat la circumciziune Pruncul Isus, ți-a străpuns inima, dar numele de Isus ți-a reînsuflețit-o umplând-o de mulțumire.

Prin această durere și bucurie a ta, dobândește pentru noi harul ca, alungând păcatul din inima noastră, murind, să ne dăm bucuroși sufletul cu preasfântul nume al lui Isus în inimă și pe buze.

Tatăl nostru… Bucură-Te Maria … Slavă Tatălui…

4. O, preacredinciosule sfinte Iosif, ție ți-au fost descoperite misterele mântuirii noastre, și dacă prorocia lui Simeon despre cele ce aveau de suferit Isus și Maria ți-a pricinuit o durere amară, te-a umplut apoi și de o bucurie fericită mântuirea și învierea slăvită, pe care a prezis-o pentru nenumărate suflete.

Prin această durere și bucurie a ta, dobândește-ne harul să fim și noi din numărul acelora care, pentru vredniciile lui Isus și prin mijlocirea Preasfintei Fecioare Maria, vor învia din măreție.

Tatăl nostru… Bucură-Te Maria … Slavă Tatălui…

5. O, păzitorule preaveghetor al întrupatului Fiu al lui Dumnezeu, mărețe Sfinte Iosif, ce necaz ai avut în a-l hrăni și sluji pe Fiul celui Preaînalt, mai cu seamă când ai fugit în Egipt! Dar cât de mare a trebuit să fie și bucuria ta, având pururea cu tine pe același Dumnezeu și văzând cum cădeau la pământ idolii egipteni!

Prin această durere și bucurie a ta, dobândește-ne harul ca, ținând departe de noi pe vrăjmașul din iad mai cu seamă prin fuga de ocaziile primejdioase, să cadă din inima noastră orice idol al dragostei și, închinându-ne cu totul slujirii lui Isus și Mariei, să trăim și să murim fericiți ajutați numai de dânșii.

Tatăl nostru… Bucură-Te Maria … Slavă Tatălui…

6. O, îngere al pământului, mărețe sfinte Iosif, care spre mirarea ta ai văzut pe regele cerului, supus poruncilor tale, dacă mângâierea ta a fost tulburată de frica lui Archelau când te întorceai din Egipt cu Isus, apoi, liniștindu-te îngerul, ai locuit bucuros la Nazaret împreună cu Isus și Maria.

Prin această durere și bucurie a ta, dobândește-ne harul ca, alungând din inima noastră orice teamă vătămătoare, să ne bucurăm de pacea sufletului, să trăim uniți cu Isus și Maria și să ne dăm sufletul în mâinile lor.

Tatăl nostru… Bucură-Te Maria … Slavă Tatălui…

7. O, model a toată sfințenia, mărețe Sfinte Iosif, când l-ai pierdut fără vina ta pe copilul Isus, spre marea ta durere, l-ai căutat trei zile întregi, până când, spre marea ta fericire, l-ai găsit în Templu între învățători.

Prin această durere și bucurie a ta, te rugăm fierbinte să mijlocești pentru noi că să nu ni se întâmple să-l pierdem pe Isus prin vreun păcat de moarte; dar dacă l-am pierde spre marea noastră nefericire, să-l căutăm din nou cu inima smerită până ce-l vom găsi plin de milostivire față de noi, mai cu seamă în ceasul morții noastre, spre a ne putea bucura de dânsul în cer și a slăvi în veci, împreună cu tine, milostivirea Lui cea dumnezeiească.

Tatăl nostru… Bucură-Te Maria … Slavă Tatălui…

V: Roagă-te pentru noi Sfinte Iosif,

R: Ca să ne facem vrednici de făgăduințele Lui Cristos

Să ne rugăm:
Dumnezeule, care printr-o pronie nespusă ai binevoit să-l alegi pe Sfântul Iosif de soț al Preasfintei Născătoare; fă, Te rugăm, ca și noi să ne învrednicim a-l avea drept mijlocitor în Cer pe acela pe care-l cinstim pe pământ ca pe un ocrotitor al nostru. Care viețuiești și domnești în vecii vecilor. Amin

adresa blogului pe telegram este:
https://t.me/joinchat/cIeBdn7Mj2VhZDVi