Translate

marți, 23 iunie 2020


CHEMARE DE LA SFÂNTUL ARHANGHEL MIHAIL
POPORULUI LUI DUMNEZEU
Mesaj lui Enoh
27 mai 2020, 10:45

Cine ca Dumnezeu? Nimeni ca Dumnezeu!

Popor al Lui Dumnezeu, Pacea Celui Preaînalt este cu voi toți

Semințe ale Tatălui meu, timpul a început numărătoarea lui inversă, zilele, lunile și anii, care lipsesc până la venirea timpului Dreptății Divine, vor fi mai scurte. Lipsește foarte puțin pentru a ajunge la limita celor 12 ore, unde se vor dezlănțui toate evenimentele descrise în Sfântul Cuvânt al Lui Dumnezeu. Aceasta este pe cale să se întâmple și deja nu va mai fi cale de întors. Marile încercări pentru Poporul Lui Dumnezeu sunt pe care să vină. Rămâneți uniți în credință și încredere în Dumnezeu, pentru că Cel Preaînalt vă va acoperi cu Aripile Lui și Loialitatea Lui va fi scut și armură pentru Poporul Lui fidel. (vezi psalmul 91,4)

Fraților, slujitorii răului au început să se arate, după roadele lor îi veți cunoaște. Aparența lor este de bunătate, se arată ca filantropi omenirii, dar realitatea este alta: sunt lupi deghizați în oaie, care țes în inimile lor răul pentru omenire. Nu credeți în aparența lor falsă căci totul este o înșelătorie, ceea ce caută este să facă rău și să decimeze populația mondială.

Vai de aceia care nu au putut să se trezească din letargia lor spirituală, pentru că se vor pierde în calea Dreptății Divine! Treziți-vă din păcatul și lâncezeala voastră, omenire păcătoasă, pentru că Îngerul Dreptății se apropie și vine cu Sabia lui Justițiară să o descarce asupra omenirii! Vine să restabilească Ordinea și Dreptul în toate colțurile pământului. Pregătiți-vă pentru că se apropie venirea glorioasă a Regelui și Mântuitorului vostru. Numai cei care trec încercările vor fi cu El și vor locui în Noua Lui Creație.

Popor al Lui Dumnezeu, foarte curând vaietele se vor asculta pretutindeni, omenirea și Creația, sunt pe care să intre în timpul Marii Restriști. Cerul este foarte trist văzând că milioane de suflete se vor pierde din cauza lipsei lor de credință, îndepărtarea de Dumnezeu și necredință. Această omenire a ultimelor timpuri este încăpățânată și se va trezi numai pe calea Dreptății Divine. Focul din Cer și cutremuratul pământului fără odihnă, sunt pe care să înceapă. Războiul plănuit este pe cale să izbucnească și virușii și pandemiile se vor multiplica. Milioane de ființe umane se vor trezi în urma acestor evenimente și cei puțini care rămân vor fi lustruiți pentru ca mâine să fie Poporul Lui Dumnezeu.

Zilele de pace și liniște sunt pe cale să se termine, neliniștea și disperarea sunt pe cale să ia omenirea. Oh, muritorilor, nu știți ceea ce e pe cale să vină! Dacă ați știi, ați fi uniți Lui Dumnezeu, rugându-vă, postind și făcând penitență. Oh, deșertăciune a deșertăciunilor care însoțești dorința de laudă deșartă a oamenilor, zilele tale ajung la finalul lor! Totul este pe cale să se consume în totalitate, omenirea se va întoarce la începuturile ei și va fi diferită. Iubirea, Pacea și Armonia vor împărăți. Deja nu va mai fi tristețe, pentru că păcatul deja nu va exista, numai Bucuria și Deplinătatea, în compania Lui Dumnezeu, este premiul ce-l așteaptă pe Poporul fidel.

Fie ca Pacea Celui Preaînalt să rămână cu voi, iubit Popor al Lui Dumnezeu
Fratele și slujitorul vostru, Mihail Arhanghelul

Faceți cunoscute mesajele mele întregii omeniri, semințe ale Tatălui meu