Translate

joi, 4 iunie 2020

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
CĂTRE LUZ DE MARIA
1 IUNIE 2020


Iubit Popor al Lui Dumnezeu:

ÎN NUMELE OȘTIRILOR CEREȘTI VIN LA VOI CU ADEVĂRATUL CUVÂNT ÎN GURA MEA PENTRU A PRONUNȚA:
CINE CA DUMNEZEU?
NIMENI CA DUMNEZEU!

Nu mai disprețuiți ocazia de a ridica o rugăciune Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, pentru ca să vă ajute Duhul Sfânt în creșterea spirituală.

Este nevoie ca în acest moment atât de special pentru omenire, să solicitați ceea ce aveți carență și să fiți docili Vocii Duhului Sfânt (vezi I Tes 5, 19-21).

Se eliberează mari bătălii de ordin spiritual și moral, de ordin religios și concepte ce vor ieși la lumină pretinzând să vă stingă Credința...

Nu șovăiți, continuați fermi și fiți adevărați, demonstrați că sunteți ai Lui Cristos fără temeri și noi venim în ajutorul vostru.
ÎN BISERICĂ, MEMBRII CARE O INTEGREAZĂ, NU SUNT TOȚI LA FEL, DAR ÎN CEVA TREBUIE SĂ SE UNIFICE: ÎN FIDELITATEA ȘI IUBIREA FAȚĂ DE DUMNEZEU. Ceea ce este sufletul în raport cu trupul omului, același este Duhul Sfânt în raport cu Trupul Lui Cristos care este Biserica. Duhul Sfânt înfăptuiește în Biserică la fel cum sufletul în toți membrii ai unui Trup unic.

NU VĂ TEMEȚI ÎNAINTEA VEȘTILOR SUSPENDĂRII HRANEI EUHARISTICE, DORESC SĂ VĂ SEMENE CONFUZIE PENTRU A SUBMINA CREDINȚA POPORULUI LUI DUMNEZEU.

MASONERIA VA FOLOSI ARMELE EI CELE MAI MARI ÎMPOTRIVA COPIILOR REGINEI ȘI MAMEI NOASTRE, A CERURILOR ȘI PĂMÂNTULUI, DE TEAMA DE A FI ZDROBIȚI DE „FEMEIA ÎMBRĂCATĂ ÎN SOARE CU LUNA SUB PICIOARELE EI” (Apoc 12,1). Voi continuați îndeplinind îndatoririle de statut ale copiilor Lui Dumnezeu, care poartă Sacramentele ca scut, Binecuvântările precum încălțăminte, Faptele de Milostenie precum aripi pentru picioarele lor, Poruncile precum sabie și iubirea pentru Dumnezeu și pentru semeni precum distincție.

Rugați-vă înaintea bolilor continue ce reapar.

Rugați-vă înaintea flagelurilor marilor cutremure.

Rugați-vă pentru Franța și Germania, suferă.

Rugați-vă pentru efectele apei asupra continentelor.

COPII AI LUI DUMNEZEU ȘI AI REGINEI ȘI MAMEI NOASTRE, A CERURILOR ȘI PĂMÂNTULUI, CONTINENTELE SE ÎNDEPĂRTEAZĂ.

SOARELE EMANĂ CĂLDURĂ AFECTÂND PĂMÂNTUL, ȘI OMUL CARE NU A CREZUT SE VA GÂNDI LA CÂT I-A ANUNȚAT CERUL ȘI VA TREMURA DE OROARE ȘI TEROARE ÎN ACEL MOMENT.

Tailanda suferă puternic, se cutremură și apa o invadează.

Încercările pentru omenire nu se fac așteptate, ceea ce-l preocupă pe om sosește. Economia se clatină și cade, urmând moneda unică ca premieră a dominării a ordinii mondiale.

Popor al Lui Dumnezeu, mențineți Credința în sus, acesta nu este momentul pentru a vă clătina, acesta este momentul pentru a rămâne fideli mai presus de orice.

Omul nu posedă umilință pentru a-L căuta prima dată pe Dumnezeu și apoi să se uite la el însuși, voi sunteți diferența, luminați în mijlocul întunericului ce invadează Pământul (vezi Mt 5,16).

Fiți căutători constanți ai Lui Cristos. Navigați în ape furtunoase în mijlocul uraganelor și cicloanelor, conștienți că, cu Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, totul puteți.

NU VĂ TEMEȚI, TREBUIE SĂ CENTRAȚI GÂNDUL LA REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS, PENTRU CA SĂ NU DECADĂ CREDINȚA ȘI SĂ AVEȚI HARUL ȘI PLENITUDINEA DUHULUI SFÂNT:
SIGURANȚA ȘI AJUTORUL DIVIN.

Nu vă descurajați dacă unele creaturi umane pierd Credința, ridicați privirea către înalt și întindeți mâinile spre Regina și Mama voastră.

Omul nu ajunge să înțeleagă că bunurile personale sunt trecătoare, de aceea neglijează sufletul.

Noi, Însoțitorii voștri de Drum, nu vă abandonăm.

Rugați-vă cu Credință, rugați-vă cu o inimă umilă și veți primi binecuvântările ce vă întăresc în cale.

În Numele Preasfintei Treimi.

CINE ESTE CA DUMNEZEU?
NIMENI CA DUMNEZEU!

Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT