Translate

joi, 25 iunie 2020

mesaj sf Arh Mihail, 20 iunie 2020

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL
 CĂTRE LUZ DE MARIA
20 IUNIE 2020


Iubit Popor al Lui Dumnezeu:

Sunteți copiii Lui Dumnezeu Tatăl, foarte iubiți de El.

CUVÂNTUL DIVIN ESTE INFAILIBIL, DE ACEEA OMENIREA CONTINUĂ CURSUL EI SPRE FIECARE CUVÂNT CE A IEȘIT DIN GURA DIVINĂ (vezi Psalm 19,9; II Petru 1, 20-21).

Sunteți un Popor care merge în mijlocul adversităților acestui moment, la care a fost purtată omenirea. Transformarea în care trăiți nu a fost niciodată gândită de omul acestei ere.

Regina și Mama noastră v-a anticipat că dușmanii cei mari ai Lui Dumnezeu se vor face simțiți în toată omenirea și generația aceasta nu a crezut. Atâția care în trecut au fost credincioși și în acest moment au dezertat în Credință, sunt parte din starea catastrofică a omenirii pe care atât a chemat-o la convertire și nu a ascultat, cum nu au ascultat în Sodoma și Gomora (vezi Gen 19).

Am venit din nou să vă cer CONVERTIRE înaintea inimilor împietrite care nu s-au înmuiat.

Am venit înaintea acelor inimi de piatră care nu admit ca, Cuvântul venit din înalt să le atingă pentru a le sensibiliza.

Au eliminat cuvântul SACRIFICIU, l-au schimbat cu cuvântul INDIFERENȚĂ, cuvânt ce răsună în creaturile umane care se adaptează la ceea ce dorește majoritatea, fără a analiza consecințele la care lipsa de respect față de Voința Divină conduce sufletele.

În Temple s-a pierdut aroma sacrului, reverența înaintea sacrului, respectul pentru sacru, așa precum s-au rătăcit unii dintre consacrații Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, făcându-se lumești și dăruindu-se  vanității.

OMENIREA SE PEDEPSEȘTE PE EA ÎNSĂȘI EMIȚÂND JUDECATĂ DESPRE EA ÎNSĂȘI, ATRĂGÂND CALAMITĂȚI GRAVE ȘI MARI, REZULTÂND DISPREȚUL FAȚĂ DE REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU ȘI AL VOSTRU, ISUS CRISTOS, PREZENT, REAL ȘI ADEVĂRAT ÎN PREASFÂNTUL SACRAMENT AL ALTARULUI.

Faceți lumesc Cuvântul Divin din Sfânta Scriptură, uitați cu ușurință Poruncile Legii Lui Dumnezeu și adulterați cu mare ușurință, rezultatul acestuia: SUFERINȚA OMENIRII.

Iubiții Lui Dumnezeu Unul și Întreit, profanați Casa Lui Dumnezeu și nu vă opriți, copiii fideli ai Lui Dumnezeu se găsesc fără a ști unde să meargă. Poporul Lui Dumnezeu se găsește într-o lungă noapte în Getsemani împreună cu Domnul și Regele lui, Isus Cristos, deranjați, îndurerați și înfometați. Știind că mergeți către un moment mai dificil și furtunos în care Trupul Mistic al Lui Cristos divizat se va confrunta și apostazia va câștiga teren.

Popor al Lui Dumnezeu, virusul care ține în suspans omenirea, a venit pentru a da început MARII ÎNCERCĂRI ce va veni la toată omenirea, este dezmembrarea rușinii acestei generații ce plânge pe cei ce suferă pentru cei care decedează de acest virus, dar ignoră nevinovații ce sunt continuu sacrificați prin avort.

Acest virus nu este încă nu virus, nu este o tulburare psihologică, acest virus duce la moarte pe om, în număr mai mare decât cel pe care vă informează pe voi, căci s-a luat ca încă un fir dintre cele pe care le folosește diavolul pentru a deforma și dezinforma omenirea.  

Au construit spitale mari în puține zile, cu un scop diferit decât cel care a apărut la vremea aceea, vor fi curând folosite, virusul călătorește Pământul surprinzând lumea, omenirea va suferi foame, națiunile însărăcite cad în luptă.

CASA PATERNĂ V-A ÎNAINTAT DESPRE UNUL DINTRE SCOPURILE ORDINII MONDIALE: SĂ REDUCĂ POPULAȚIA MONDIALĂ ȘI VOI ÎL TRECEȚI NEOBSERVAT.

Alt virus vine și mătură cu oamenii, fără a privi la cine, de aceea nu uitați că trebuie să vă mențineți pregătiți fără a disprețui ceea ce vă conduce spre Regele și Domnul nostru, Isus Cristos: FOLOSIȚI SACRAMENTALELE!

Aveți încredere în Regina și Mama noastră, rugați-vă cu acțiunile pentru ca să fiți mărturii ai Iubirii Materne, rugați-vă Sfântul Rozariu și rugați-vă cu înfăptuirea și acțiunea.

Răul se manifestă în lume, nu luați cu ușurință acest Apel pe care vi-l aduc, ESTE UN APEL URGENT, oștile demonice se agață de cei care le primesc renunțând la Dumnezeu.

MOMENTELE VIITOARE SUNT DE MARE SUFERINȚĂ PENTRU OMENIRE, MAI MULT PENTRU CEI CARE AU DISPREȚUIT CREDINȚA. VĂ PREVIN ÎN FAȚA BICIUIRII DIAVOLULUI ASUPRA OMENIRII.

Rugați-vă copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă! Pământul se cutremură puternic.

Rugați-vă copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă! Omul mărește violența lui.

COPII AI LUI DUMNEZEU, ÎNCĂ DE LA RĂSĂRIT TREBUIE SĂ-L ADORAȚI PE DUMNEZEU, UNUL ȘI ÎNTREIT, ÎN UNIUNE CU IERARHIILE ÎNGEREȘTI. Omul este încercat până la saturație, în aceeași formă creatura umană de Credință este ajutată în mijlocul strâmtorării, în această perioadă anterioară MARELUI AVERTISMENT. Dumnezeu permite ca Revelațiile Sale să se îndeplinească în așa formă încât omul nu așteaptă nici nu reușește să anticipeze cum a trăit în ultima vreme în Biserică.
Voi nu vă temeți, mențineți siguranța de a fi copii ai Lui Dumnezeu, copii Reginei și Mamei noastre, copii ai Iubirii Divine.

NU VĂ TEMEȚI ÎNAINTEA ADEVĂRULUI PE CARE VI-L ADUC DIN CER PENTRU CA SĂ LUAȚI CONȘTIINȚĂ DE FIDELITATEA LUI DUMNEZEU FAȚĂ DE POPORUL LUI. Nu vă temeți, sunteți alertați cu anticipare. Mențineți-vă fideli Lui Dumnezeu și Poruncilor Lui și celelalte le veți primi pe deasupra.

Fiți copii adevărați copii ai Lui Dumnezeu.

CINE ESTE CA DUMNEZEU?
NIMENI CA DUMNEZEU!

Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT